Hvordan får jeg mere forretning? Hvor er den tryllestav?

By | september 29, 2019

Her er det igen i slutningen af den afslappende sommer. Her kommer regninger for skole, tilbage til skole tilbehør, tælle ned til holiday gaver og søge ud af denne perfekte ferie flugt. Det gennemgående tema er penge og masser af den. Der var en tid, hvor enhver virksomhed blot behov for et skilt uden for deres dør og poof, folk kom til at købe fra dig. Tyve eller tredive år siden var det uhørt for en advokat, læge, tandlæge og revisor til at reklamere for business. Disse blev sikkert erhverv. Komme ind i grad skole og du blev sat for en komfortabel life. Disse dage er forbi! Velkommen til det kolde hårde liv i det enogtyvende århundrede.
Ja der er konkurrence disse dage i hver felt men de succesfulde mennesker er dem, der ikke læne sig tilbage og blive selvtilfredse. Hvad dette betyder i dag er, at du skal belønne dine nuværende kunder og give dem en grund til at bo hos dig og også lokke nye kunder til at give dig en prøve. Det første problem beskæftiger sig med dine eksisterende kunder. Aldrig tage en kunde for givet. Lang med god service folk sætter pris på, når du lade dem vide, at de er specielle og ikke bare et nummer. Sælgere bruges til at tegne kunder til frokost. Uden for en håndfuld mennesker, har de fleste mennesker jeg kender indarbejdet deres frokostpause i deres standard arbejdstider. Hvis du tager en frokost, er chancer det er hurtig, og du er tilbage til kontoret eller laver nogle personlige ærinder. Hvordan du takke dine eksisterende kunder. Markedet for salgsfremmende produkter er eksploderet i de sidste 15 år. Købe købere i dag er ikke acceptabelt, hvad der er acceptabelt er at give dem mærkevarer gaver eller moderat token gaver på regelmæssige tidspunkter som ferieperioder eller produkt lancerer.
Hvis du ønsker at komme ind i spillet, skal du komme op med kloge give væk som er nyttige til at modtageren og som ikke skrige dit compnay navn til det punkt, at de ikke vil bruge den. De mest gentagne indvirkning kan man er med kaffekrus eller kalendere. Selv med edb-programmer en masse mennesker stadig gerne have en dejlig dagsorden, hvor de kan skrive vigtige navne, der ikke vil blive udslettet med en computervirus. Der er bogstaveligt talt tæt på en million forskellige poster til rådighed. På min virksomhed-websted kan du gennemse over 700.000 genstande. Min adresse er www.solutionsink4u.com. Hvad med at give en tak gave for lang tid protektion. Tænk på noget personligt, de kan lide og have den emballage, mærkevarer, enten med en etiket eller brugerdefinerede sæk eller boks. I dag de største virksomheder, The Gap, skarpere billede, Coach, Movado, Mont Blanc, American Apparel, Bella, Cutter og Buck, kors og Nike er alle i salgsfremmende produkt industri. Hoteller har fået i loven om at give kunderne bedre paraplyer, når det regner og tilpassede chokolader på deres seng før de går på Pension. Gå den ekstra mil virkelig hjælpe dig beholde din kunde. Alle skal være konkurrencedygtig, men du behøver ikke at være den billigste. Folk husker de pæne detaljer.
Den anden anvendelse er at tiltrække nye kunder. Her har du den konventionelle måde reklamer, aviser, magasiner, løbesedler, direct mail og cold calling. Disse er effektive, men har tendens til at være dyrt og det afkast, du får for dine investeringer har tendens til at være lav. En masse mailer med en svarprocent på 1,5% betragtes som en succes. Overvej et øjeblik at 98,5% af folk ignoreret din besked. For de store virksomheder er det indbygget i deres reklame budget. Tricks til små og mellemstore virksomheder er at målrette mindre mere definerede perspektiver og bruge flere penge per udsigten. De samlede udgifter til din kampagne vil være meget mindre og svarprocenten kan være så højt som 10 til 15%. En effektiv måde at peak interesse er at tilbyde en særlig rabat til nogle eller at komme med en konkurrence med en præmie hvor ikke er nødvendigt. Konkurrencer er sjov, folk altid gerne vinde noget og vinde eller tabe de tendens til at huske din virksomheds navn eller besked forbundet med konkurrencen. I dag er der spændende måder at holde en konkurrence på nettet. Folk kan lide annonimity, har freedon til at registrere på deres tidsplan og tendens til at se alle de andre ting du har på dit websted. Opret din hjemmeside på en måde som en IKEA butik, hvor kunden skal se alle dit produkt før de kan forlade.
Andre måder at fange denne definerede udsigten marked er at have give aways på industrien konventioner. Det bundne marked er dine ideelle kunder. For det første give aways bringe folk til din kabine og for det andet nice give aways bevares i deres besiddelse i lang tid, styrke dit firmanavn. Er der produkter i dag til at opfylde ethvert budget og er nå værd at investeringen. Hvis du lander 1 eller 2 gode kunder på grund af de salgsfremmende produkt tendens til at betale for sig selv, fold 10 mindst.
Hvis disse ides mening, men du stadig er usikker på, hvad de skal næste, Giv mig et kald på 514-337-2238 eller besøg os på vores websted på www.solutionsink4u.com, har ja vi en konkurrence på vores webside. Vi praktiserer, hvad vi prædiker. Held og lykke med din tryllestav.
Steven Schneidman

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.