Bedste cykelhjelme til store hoveder

By | marts 22, 2021

Giro Atmos II landevejscykelhjelm. Giro Atmos II Road Bicycle Helmet er et topvalg af landevejs-, cyklecross- og XC-ryttere og er den perfekte blanding af komfort, ydeevne og slank styling. Spiderlock 4D og Tri Glide PRO remsystemet giver dig mulighed for at justere din pasform sideom side og finjustere den for at sikre en perfekt pasform hver gang. Float Fit fastholdelsessystem sætter cykelhjelmen i en ideel op/ned position for maksimal komfort og sikkerhed. Kunderne for det meste prale på, hvor behageligt det er, og hvordan stilfuldt det ser ud, men der er også et sundt antal ulykke overlevende, der sværger, at hjelmen beskyttet dem mod en hovedskade og / eller forhindret en anden skade!

Shine MIPS RTR Cykelhjelm fra Louis Garneau er dedikeret til at øge din synlighed i svagt lys og hjælpe med at beskytte dit hoved under en ulykke. Som en MIPS, en Multidirectional Impact System, Shine indeholder banebrydende teknologi og design udviklet af hjernekirurger og forskere, der studerede, hvordan man kan forbedre virkningen kraft en hjerne kan opretholde i tilfælde af en cykelulykke. Denne model tilbyder tilføjelse af MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), som er et lavt friktionslag mellem skallen og foringen, som gør det muligt for cykelhjelmen at glide i forhold til hovedet i visse crash scenarier.

Men med sin kvalitet i-skimmel polycarbonat shell konstruktion og nem, imødekommende stil, den nye Blitz er en all-around performer, der giver dig masser af muligheder. Fusion In-Mold Polycarbonat Shell er ekstremt holdbar og tilbyder fremragende kollisionsbeskyttelse. In-Mold shell har 17 Wind Tunnel ventilationskanaler til at køle dit hoved uden at gå på kompromis integritet eller beskyttelse mod stød. Udvendige smuldre zoner og sprøjtestøbt ABS shell maksimere slagbeskyttelse. Indre Nerver interne rammesystem styrker cykelhjelmens struktur, fordeler kræfterne jævnt og øger ventilationen uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Med en hård-as-negle exoskelet, Indre Nerver ramme og 29 store ventilationskanaler, Louis Garneau Exo-Nerv vej Cykel hjelm leverer fuld-on beskyttelse og generøs luftstrøm, når du er cruisin ‘ved høje hastigheder.

Joovy’s cykelhjelm har 14 ventilationskanaler med integreret en bug mesh i de forreste ventilationskanaler, så ingen brutto insekter. Det er Bell Blitz Mountainbike Cykel Hjelm. Bell Blitz MIPS-udstyret mountainbike cykel cykelhjelm. Må ikke blive en af de skræmmende statistik: rem på din cykel hjelm, før du ride! En god rem kombineret med korrekt interne vil sikre hjelmen ikke flyver ud i tilfælde af et nedbrud. Denne institution vil producere Motorcykel Aftermarket dele og markedsføre motorcykel fairing i stedet for at besidde det arbejde, cykelhjelm med airbag – https://cykelairbag.dk/ – 3.festede ud. Der er masser af litteratur om trafiksikkerhed til rådighed, herunder færdselsloven, som vil lære dig den korrekte måde at bruge vejene sikkert. Der bør være regelmæssige uddannelseskampagner for at fremme en positiv holdning til brug af hjelm.

For at gøre justeringer let, bell har inkluderet Ergo Dial Fit System, som giver dig mulighed for at foretage justeringer én hånd og med kun et tryk på en knap og en nem at bruge dial. One-size-fits-all ErgoDial Fit System giver mulighed for en-hånds justering – bare tryk på en knap og drej skiven, simpelt er det. Evakueringskanaler sender fugt og sved ud gennem ryggen, SpiderLock Elite fastholdelsessystem justerer med en enkelt hånd og Ergobuckle med Steplock Side Adjustors giver dig en tilpasset pasform. Overbrow Ventilation regulerer temperaturen ved at trække kold luft ind i indsugningsportene og cirkulere den gennem en matrix af luftkanaler, skubbe den varme luft gennem udstødningsportene. Luftkanaler i EPS forbedrer ventilationen, mens det valgfrie visir beskytter dit syn mod sol og vejr.