Brand din chef! Det er den kun ansvarlig ting at gøre

By | september 4, 2019

Du kan er blevet rejst for at tror, at affyre din chef og at blive din egen chef er en uansvarlig, impulsiv, og egoistisk ting at gøre. Tro om igen.

Fyring din chef kan være det kun ansvarlig handling at tage, hvis du ønsker at skabe finansiel sikkerhed for din familie og give den følelsesmæssige sikkerhed til dine børn, der har forældre involveret i deres dagligdag giver.

De fleste virksomheder er ikke familievenlige. Her er nogle oplysende statistik leveret af mothersandmore.org.

70% af arbejder fædre og mødre betænkning de ikke har nok tid med deres børn.

59% af kvinder og 38% af mændene rapport, de har ingen fleksibilitet ved fastsættelsen af start- og sluttidspunkterne for deres hverdag.

63% af alle ansatte ønsker at reducere deres nuværende samlede arbejdsuge, hvis de kunne.

88% af kvinder, der arbejder deltid er ikke tilbøjelige til at modtage sundhedsfordele forsikring eller pension fra deres arbejdsgivere.

Løn straffen for moderskab: 5% pr. barn.

Vi er alle hjernevasket og uddannet i en tidlig alder af forældre, lærere og samfund, som at få et job er, hvad vi skulle gøre. Måske det var en god ting at gøre i 1950 ‘ erne, 60 ‘er og endda 70s. Jeg er ikke sikker. Men tingene ændrer sig hurtigt i 1980 ‘ erne med teknologiske fremskridt og den første store bølge af corporate downsizing.

Før jeg går videre, ønsker jeg ikke at efterlade dig med det indtryk, at jeg tror alle selskaber eller organisationer er dårlige. Der er mange organisationer, der har overskredet den industrielle-alder kommando og kontrol type mentalitet og giver teammedlemmer muligheder for at lære, vokse, spille, udvikle sig som mennesker og har en tilfredsstillende familieliv. Disse enheder er skal Roses og fejret. De har gået Cubeless. Hvis du er heldig nok til at arbejde for en af disse oplyst organisationer, skal du ikke læse nogen yderligere. (Behage sende mig en e-mail, så jeg kan anbefale din organisation på min hjemmeside: coach@corporaterebels.com).

Hvis du dog finde dig selv i et arbejdsmiljø, der ikke understøtter din højere godt, der forbyder følelser og lidenskab, som kræver du at bære den Corporate Cubeface, der straffer dig for at have et liv uden for arbejde, der har ulogisk regler for succes som “arbejder 70 timer om ugen og se og opføre sig som den administrerende direktør”, så kan det være tid for dig at overveje fyring din chef. (Jeg kalder disse arbejde miljøer de Corporate Cubeworld. Besøg www.culturebuilders.com for en detaljeret beskrivelse af de Corporate Cubeworld.)

Den Corporate Cubeworld giver ikke længere levetid beskæftigelse. Den Corporate Cubeworld værdsætter ikke familieliv. Og teknologi har gjort det muligt for alle at starte en virksomhed fra hvor som helst.

Conference Board udgivet en rapport på 28 februar 2005 angiver, at “amerikanerne er i stigende grad utilfredse med deres job. Faldet i arbejdsglæde er udbredt blandt arbejdstagere i alle aldre og på tværs af alle indtægtsgrupper.” Rapporten viste, at:

25% af amerikanske arbejdstagere viser blot”op til at indsamle en lønseddel”

40% af arbejdstagerne føler afbrudt fra deres arbejdsgivere

To ud af tre arbejdstagere ikke identificere sig med eller føler sig motiveret til at drive deres arbejdsgivernes forretningsmæssige mål og målsætninger.

De fandt også, at penge ikke kan købe tilfredshed. Arbejdsglæde er faldet på tværs af alle indkomstniveauer og kun 14% af arbejdstagere, der tjener $50.000 eller mere er “meget tilfredse” med deres job. Rapporten siger, at “hurtige teknologiske ændringer, stigende produktivitet krav og ændre medarbejder forventninger har alle bidraget til nedgangen i arbejdsglæde.”

Min fortolkning af dette: Corporate Cubeworld er i sagens natur stive og ufleksible og kræver mere og mere fra arbejdstagere, der er mindre villige til at overgive deres liv til deres job.

Denne rapport viser er, at der er masser af utilfredse arbejdere i Amerika i dag. Er der noget galt med alle disse mennesker eller er det mere plausibelt, at der er noget i sig selv opdelt i virksomhedernes verden?

Jeg vil gerne henvise dig til en vision for en alternativ verden. En hvor du bygge et liv mens du opbygger din virksomhed. En hvor du bygge flere indtægtskilder, nogle aktive og nogle passive. En, der er integreret med det liv, du ønsker at leve.

En Vision for livet efter du fyre din Boss og skridt uden for Cubeworld

Du føler passioneret om det arbejde, du gør.

Dit arbejde er et udtryk for din sande selv.

Du er fri til at udtrykke din passion og alle dine andre naturlige, menneskelige følelser.

Samarbejde er værdsat over konkurrencen.

Opmærksomme forældre ses som vigtige og udfordrende arbejde, der tilføjer til din værdi som en arbejdstager.

Personlig vision og formål erklæringer erstatte titler.

Kontor rum er, uanset hvor du arbejder mest effektivt og effektivt (dvs. parkbænk, kaffe shop, home office).

Timer er fleksible og beslutsom din krop ur, livsstil og inspiration.

Du er fri til at forfølge mange fag samtidig.

Pointen er ikke at forcere en lineær, lodret karrierestigen, men for at prøve forskellige værker, mislykkes glædesfyldt og gentagne gange, samtidig bygge rigdom, have det sjovt og lære.

Min vision for fremtiden er, hvor Corporate Cubeworlds er sjældne. De uddøde, fordi folk ikke længere villige til at arbejde i Cubeworlds. Den Corporate Cubeworld kommer som Berlin-muren. For at tiltrække arbejdstagere, finde virksomheder, at de skal gå Cubeless.

Synes jeg idealistisk til dig? Tror du, at mit syn er umuligt?

Jeg ved, at det er muligt, fordi jeg har coachet hundredvis af mennesker ud af Cubeworld og ind i liv, er sjovt og det virker for dem.

Den egentlige nøgle er ikke at handle en chef for en anden boss. Stop handler din tid for dollars. Stoppe med at være en løn slave.

Alle Corporate Cubejobs er optjent indkomst job. Du handler din tid for dollars. Hvis du stopper handel din tid, stoppe dollars kommer. Dette er et enormt problem, hvis du beslutter dig at få et barn, eller du bliver syg, du ønsker at tage en forlænget ferie, eller er klar til at gå på Pension, etc.

Ofte folk gå fra en lønnet optjent indkomstsituation til en selvstændig optjent indkomstsituation og ikke en hel masse ændringer. Måske arbejder de hjemmefra. Måske svare de nu til klienter i stedet for en direkte chef. Måske arbejder de mindre. Måske arbejder de mere.

Men ofte den selvstændige behovet for at arbejde på virksomheden og i virksomheden. Mange mennesker befinder sig arbejder mere for at gøre de samme penge eller arbejde mindre og gøre en masse færre penge. Og de selvstændige erhvervsdrivende ofte tænke på arbejde 24/7, selv om de ikke arbejder 24/7. Som selvstændig bliver du ansvarlig for marketing, salg, bogholderi, operationer og opfyldelse.

Så hvordan kan du opbygge en virksomhed og liv, der virker? Jeg tror, den bedste situation er en hvor du forfølge din passion som anvist af dit hjerte, og at du bygge en forretning der tilbyder flere streams af passiv indkomst ud over din lønindkomst.

Passiv (eller resterende indkomst) er indtægt, som du indsamler fra din indirekte eller tidligere handling. For eksempel kan jeg træner en person på telefonen og oplade dem $150 i timen og handel min tid for dollars. Dette er arbejdsindkomst. Jeg kan også tilbyde en tele-klasse og ladning $49 for hver deltager (optjent). Men jeg kan også registrere klassen og fortsætte med at tilbyde optagelse til andre (passiv).

Der er så mange spændende måder at kombinere tjente og passiv indkomst. Det kræver fantasi, mod og planlægning.

Er du klar til at brand din chef og begynde at skabe arbejde, du elsker, der giver dig energi, og der fodrer din sjæl? Er du klar til at sikre din pension ved at skabe passiv indtægtskilder ud over din arbejdsindkomst vandløb? Er du klar til at evaluere arbejde, relationer og muligheder af mængden af glæde de give dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *