Undgå de tre største finansielle faldgruber

By | marts 28, 2019

For den gennemsnitlige person og/eller familie er de tre største finansielle faldgruber at undgå nye køretøjer, bil lånerente og kortfristede lån. Enhver og alle disse kan dræne en persons eller families kasser af meget tiltrængt midler. I bedste fald skaber de offeromkostninger, dvs., penge brugt på dem. kunne være bedre brugt på sunde investeringer som et hjem eller bestande (som begge værdsætte i værdi på lang sigt) eller på kollegium eller pensionering besparelser. I værste fald kan de i sidste ende skabe økonomiske problemer og endda føre til konkurs.
Køb helt nye biler, lastbiler, SUV’er, osv. kan være en reel penge-eater. De har alle afskrives i værdi, nogle meget hurtigere end andre, selvfølgelig. De fleste biler afskrives mest i deres første år eller to af liv, så den person, der køber et køretøj, når det er nyt skal absorbere størstedelen af sin afskrivningsomkostninger. Med prisen på nye biler som i dag, kan at beløbet være helt overdreven. Oven i det, har mange mennesker for økonomisk katastrofale vane at handel dem ca. hver to til tre år efter en anden ny. Denne vane vil resultere i Fundering på afskrivning og gæld.
I stedet for at købe nye, foreslår jeg, at købe en lav-kilometertal køretøj, der er omkring en til to år gamle. Der er tjenester tilgængelige nu som CarFax, som gør det muligt at spore et køretøj historie. Hvis du kigger rundt, kan du finde tidligere ejede, tidligere-leje, eller tidligere-lease køretøjer af hver type, gøre, og model som er i som-ny form og har mindre end 20.000 miles på dem. Du kan selv finde dem på Ebay nu! Når du har fundet en, vil jeg foreslå at holde det i mindst tre år efter afdrage lånet. Ideelt vil jeg foreslå betale kontant at undgå disse brugt bil renter og derefter holde det i mindst syv år, men jeg ved betalende kontanter ikke er en mulighed for de fleste mennesker.
Hvis du føler absolut behov for at give dig selv eller et familiemedlem gave af en ny bil nogle dage, ville jeg skyld du til der. Men jeg foreslå planlægning ud over flere år, svarende til hvordan man ville spare for et kollegium uddannelse for et barn. Skøn det beløb, du sparer ved at købe brugte biler i stedet for nye og selv betale disse penge ved at sætte det i banken på en regelmæssig basis. Over tid, at penge vil tilføje op. Når du har gemt nok, vente, indtil en forhandler, der sælger slags køretøjer du vil tilbyder et af de tilbud, som du kan få nul procent interesse eller en rabat. Betale kontant for køretøjet og tage rabatten. På den måde, du får nul procent interesse og rabatten!
Kreditkort interesse er et andet element, der vil svække en persons eller families finansielle aktiver meget hurtigt. De rente, du betaler er omkring 534,457,469 procent! Netop kidding, men det synes måde nogle gange. Alvorligt selv, kører de ofte så højt som 18 til 21 procent. En $20 måltid vil ende koster $36 når bekostede over en periode på fem år på en 18 procent rente! Betaler kun den mindste betaling kan resultere i en endeløs cyklus af gæld, der i sidste ende vil være praktisk umuligt at flygte, uden for konkurs.
Hvis du finder dig selv allerede i denne situation, foreslår jeg, at du ser en professionel kredit rådgiver snarest muligt. Hvis du allerede betaler mere end den minimumsbetaling, forsøge at gradvist øge denne betaling og suspendere alle nye kreditkort afgifter, hvis det er muligt, indtil du har betalt ud af balance. Naturligvis er den eneste fornuftige måde at håndtere et kreditkort til at betale alle afgifter hver måned som de er indtjent og ikke opretholde en balance, således at man undgår alle interesse. Et kreditkort er en dejlig bekvemmelighed værktøj. Men hvis du ikke har en, og du føler at du ikke kunne betale off afgifterne, hver måned, så er du langt bedre tjent med ikke at have en. Hvis har én eller flere kort, og har kørt op saldi, som du har måttet kæmpe for at betale ville du være bedre tjent med at slippe af med det/dem.
Kortfristede lån er også gæld skal undgås som pesten. Disse omfatter de “hurtig restitution” tilbydes af mange skattemæssige klargørere, disse “betale dag” lån udbydes af aggressiv långivere popping som kræft på tilsyneladende hvert gadehjørne og mange former for usikrede lån. Det værste ved kortfristede lån er deres netop. De fleste mennesker ikke klar over, hvilken slags vilde renter de betaler. For eksempel udbetales $10 i renter til at holde $200 for én uge resultater i en annualiseret rente på 260 procent! Giver en skat tilberedningsvirksomheden fradragsretten $100 fra din $1500 tilbagebetaling, så du kan få det samme i stedet for at vente seks uger Scherfig at sende det til dig vil resultere i en annualiseret rente på 58 procent! Jeg vil vædde på nogen reklame disse former for renten ville have svært ved at finde en aftager, men folk tage på disse former for lån hele tiden sålænge renten er forklædt.
Folk, der er klog økonomisk undgå de fleste, hvis ikke alle, af disse største affald af penge. De fleste mennesker, der er økonomisk uafhængige lige nu fik på måde helt eller delvis ved at undgå spild af midler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.