Ønsker at løsne onkel Sam’s greb om din tegnebog?

By | juni 8, 2019

Taler om penge
Med Jim Larranaga
(ARA) – den gennemsnitlige person betaler mere end $6.000 i føderale indkomstskat, ifølge Congressional Budget Office. Hvis du krybe på at sende en stor luns af forandringer, at Onkel Sam, kan du på udkig efter måder at holde lidt mere jingle i lommen. Jeg vil give dig nogle tips, men ligesom mig, bør du kontakte en skatterådgiver før at tage skridt, der kan påvirke din skattestatus.
Maksimere fradrag
Give til velgørenhed. Støtte din favorit årsag eller rydde ud på loftet og donere elementer, du ikke vil til velgørenhed. Vær sikker på at få en kvittering for gaver, der overstiger $250.
Fratrække kvalificerede medicinske udgifter. Overveje planlægningen elektive medicinsk og dental procedurer, hvis du tror, dine regninger vil passere tærsklen for fradrag af udgifter til lægebehandling (7,5% af din justeret bruttoindkomst). Glem ikke, langsigtet pleje forsikringspræmier kan kvalificere sig til fradraget.
Tilføje op diverse udgifter. Disse og mange andre omkostninger kan blive fradragsberettiget, hvis de overstiger 2 procent af din justeret bruttoindkomst: union afgifter, abonnementer til faglitteratur, skat forberedelse gebyrer, omkostninger til en ensartet du slid på arbejdspladsen, udgifter afholdt på udkig efter et nyt job og fortsætter uddannelse udgifter.
Plan for din pension
Ud over at være en fantastisk måde at spare op til alderdommen, tilbyder arbejdsgiver-sponsorerede pensionsordninger, såsom 401 (k) s, besparelser på din nuværende indkomstskatter. Generelt, de penge du bidrager til din plan er taget før skat, så din skattepligtige indkomst, og dermed din skat bill, er lower.*
Hvis du er berettiget til at foretage en traditionelle IRA fradragsberettigede bidrag, samme princip er på work.*, men i stedet for at gøre før skat bidrag, du bidrage med penge, der allerede er blevet beskattet, derefter få fradrag for beløbet på din indkomst selvangivelse.
Acceptere dine tab
Hvis du har både vindere og tabere blandt dine investeringer, kan du overveje at sælge nogle taber investeringer for at kompensere for kapitalgevinster af vinderne. Kurstab kan bruges til at udligne kapitalgevinster, dollar for dollar. Derudover kan du bruge op til $3.000 af tab til at reducere din almindelig indkomst. Hvis du har tab på over $3.000, kan du videreføre dem og anvende dem på næste års skatter.
Være Smart om videregående uddannelse omkostninger
Skatteyderen Relief Act af 1997 skabte en række skatte-stillede måder at betale for kollegiet. Mange af disse skattefordele er underlagt indkomst begrænsninger, og i nogle tilfælde kan ikke kombineres.
Uddannelse IRAs, sat op til børn under 18, tilbyder potentielt tax-free vækst.
HÅBER stipendium kredit eller levetid læring kredit kan hjælpe dig med lavere skatter med et skattefradrag.
Fradrag af renter, der betales på et studielån er en anden mulighed.
Udbetalinger fra en traditionel IRA før du når 59 1/2 år er tilladt uden de sædvanlige 10 procent straf, hvis du bruger penge til at betale højere uddannelse udgifter.
Da skattereglerne er komplekse og ændres hyppigt, er det vigtigt at konsultere en skatteekspert til at hjælpe dig med plot en strategi for trimning dine skattebyrde.
* Skatter skal betales ved udbetaling til ordinær indkomstskat priser. Tilbagekøb før 59 1/2 år kan være underlagt en yderligere 10% straf.
Jim Larranaga er Executive Vice President for prioriterede publikationer, en Minneapolis-baserede udgiver af økonomiske nyhedsbreve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.