Køb irakiske Dinar: 5 vigtige tegn du bør vide

By | april 3, 2019

Ved første øjekast, ser købe irakiske dinarer online let. Næsten for nemt. Der er en masse forhandlere forsøger at sælge dem i dag. Så alt du skal gøre er at vælge en. Ret?
Forkert! Som med enhver “hot” merchandise, svindel er fælles, og du bør vide, hvordan at spotte dem, godt før du hånden ud dine hårdt tjente penge.
Her er 5 vigtige tegn på, at du skal vide før du køber irakiske dinarer online.
Ser forhandlere hjemmeside troværdige nok?
Et par sider kastet sammen, med intet andet end en smule eller to af teksten ofte kopieret fra andre websteder ikke er ofte et godt tegn. Tag dig tid. Kig på et par andre sælgere. Sammenligne dem. Hvis noget ser fishy, er det sandsynligvis. Må ikke haste og købe irakiske dinarer fra den første online forhandler du tilfældigvis kommer på tværs.
Er nogen udtalelser, helst ikke på sælgers eget websted, fra tilfredse brugere, der købte irakiske dinarer fra dem?
Tilfredse kunder forlader nogle gange udtalelser for at vise deres påskønnelse. Men pas på! Det er ganske nemt at fake stort set alt på internettet. Og udtalelser gør ingen undtagelse. Igen, tage din tid; Kontakt dem, der skrev dem, hvis du kan. Ekstra time du sætte ind i denne forskning, før du beslutte, hvor at købe irakiske dinarer, kan gøre forskellen mellem en succesfuld køb og en mislykket investering.
Viser sælgeren sin fysiske placering et sted på webstedet?
Vil det være ganske svært at spore en person eller virksomhed når alle du har er en e-mail adresse eller websted URL. En fysisk adresse kan hjælpe dig med hurtigt at finde dem i nødens stund.
Er der et telefonnummer du kan ringe og tale med en virkelig person?
Kontrollere telefonnummer på deres kontakter side. Kalde dem. Spørge dem et par spørgsmål for at se, hvis de virkelig kender deres forretning. Du kunne for eksempel spørge dem til at fortælle dig de irakiske dinar sikkerhedsfunktioner. Eller hvilke betegnelser de sælger. Bede dem om noget du kan tænke på, der kan hjælpe dig med at træffe en beslutning.
Er de registreret hos en organisation som Better Business Bureau?
Odds for at blive snydt er temmelig tynde, hvis den virksomhed, du overvejer at gøre forretninger med et medlem af BBB eller en anden organisation, der sporer tilfredshed og optegnelser kundeklager. Men pas på! Simpelthen vise BBB logo er ikke nok til at tjene din tillid. Tage din tid og kontrollere de er faktisk som de siger de er.
Købe irakiske dinarer anses af nogle for at være en god investering. Sikkerhedstip vist her skal hjælpe dig, når du vælger din forhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.