Kælderen fugt forsegling: Top fire skridt til forsegling kældre

By | maj 3, 2019

Kældre kan lade i vandet, specielt under kraftig regn. Forsegling kældre fra overskydende fugt er en fantastisk måde at tilføje en ekstra lag af beskyttelse mod elementerne. Problemer som følge af vand lækager og fugtskader kan resultere i tusindvis af dollars værd af skader. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig seal din kælder korrekt.

1 – fugt kan indtaste din kælder i en række forskellige måder. Når du forsegling din kælder skal du holde dette i tankerne. Vand kan indtaste din kælder gennem revner i beton, især under kraftig regn. Også, da beton 3tilbudmurere.dk er porøse, det giver en vis mængde vanddamp ind i din kælder. For at bekæmpe vanddamp, bruge folk ofte en luftfugter. Men denne metode kun masker problemet. Forsegling kælderen tilbyder en meget mere varig løsning.

2 – for at forsegle kælderen korrekt skal du først sikre dig at alle kilder til fugt inde i kælderen er udryddet. En fælles måde fugt former i kælderen er gennem den tørretumbler udluftningsanordning. Sørg for ventilen frigiver fugt uden for. Den anden måde er gennem aircondition kanalerne. Sørg for at du isolere dem korrekt for at undgå enhver kondens fra formning.

3 – det næste skridt at forsegling kældre er at sørge for nogen regnvand, der falder ikke gå i nærheden af instituttet. Du skal muligvis installere en række tagrender og afløb til at opnå dette, afhængigt af din situation.

4 – efter du aflede regnvand fra instituttet, er det næste skridt til forsegling fundamenter at sørge for åbninger for rør, kanaler, etc er ordentligt forseglet. Gøre en grundig inspektion af alle rør og kanaler for at sikre, intet er utæt. Selvom du ikke kan se nogen lækager, holde for øje, at selv den mindste smule fugtighed kan være skadeligt, så forsegle alt med ordentlig caulking materiale. Også Sørg for du caulk og forsegle nogen huller i hjørnerne og i loftet og med en murer Ringsted.

Det kan tage et stykke tid at finde hvert område, der skal forsegles, men jo mere omhyggelig du er jo bedre dine chancer for at finde alt. Efter du forsegle alt, er det en god ide at installere en luftfugter til ekstra forsikring. Hvis du har et tilbagevendende problem med oversvømmelser, er det også en god ide at købe og installere en sump pumpen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.