A til Z guide i at købe Dish Network online

By | maj 4, 2019

Første ting første, hvad er parabol nettet?

Ejes af firmaet Echostar, er Dish Network (eller varemærke som DISH Network), USA ‘s næststørste satellit TV udbyder. Dish Network giver op til 256 TV kanaler af 100% digitale billede.

Satellit broadcast licens i 1987, parabol netværk i øjeblikket parabol op omkring 10 millioner satellit TV kunder i USA. Med op til 256 TV kanaler serveret i tre store pakker (parabol netværk alle amerikanske Top 60s, 120s og 180s) og forskellige gratis satellit udstyr, Dish Network er en af de bedste TV setup i øjeblikket på markedet. Kæmpe programmering choice, sprød digital billed, HDTV-klar med SuperDISH pakker, digital videooptagelse, og bedst af alt, det er billigere end kabel TV!

* Se det dig selv i sammenligning guide i

Er udstyr virkelig gratis?

Ja, absolut! Værd $1500, disse satellit TV udstyr er helt gratis at få når du abonnerer på parabol nettet. Satellit-TV udbyder kæmper hårdt for at vinde den hårde konkurrence, som de vil give dig alt det udstyr, der er gratis!

Så hvad er fangsten?

Ret enkel: abonnementsgebyrer. Du er nødt til at forpligte sig til et 1-årigt abonnement kontrakt, når du kommer ind i 3tilbudelektrikere.dk Dish Network (eller DirecTV). Både Dish Network og DirecTV er at tjene penge gennem abonnementsgebyrer på lang sigt.

Hvorfor få det på linje?

Største satellit TV tilbud findes altid på linje. Parabol Network forhandler, ligesom parabol Pronto og VMC satellit, er de mest aggressive Dish Network detailhandlere, da deres driftsomkostninger er frygtelig lav i forhold til mursten og mørtel butikker. De er de eneste, der har råd til at bringe dig de bedste tilbud på Dish Network

Hvad er den bedste hardware setup?

2-værelser sat, 3-værelser oprettet, HDTV oprettet… at blive forvirret?

Den bedste hardware oprette virkelig afhænger af din Visualiser og din placering. De fleste mennesker vil være perfekt serveret af flere rum systemer lige nu. Alt det nødvendige udstyr for op til 4 værelser, plus installation, plus digitale videooptagere er din for at træffe, gratis.

I denne pakke, med kun $50 af start op gebyrer (som de vil kreditere tilbage din konto for det samme beløb), du er klar til at nyde din parabol nettet. Som nævnt før, får disse satellit tv udstyr liv tid garanti; du behøver ikke at bekymre sig om modtagere eller retter nedbryde.

Samme, hvis du ønsker at modtage HDTV. Indtil for nylig du var nødt til at købe særligt udstyr (kendt som Superdish) for at modtage high definition-signaler. Nu behøver du ikke selv at. Som jeg forklare på siden parabol netværk Superdish, regelmæssig modtagere, (dem, der gives frit) som HD-811 og HD-DVR 921, kan få alle HD-indhold.

Hvis du ønsker at få internationale programmering – den stærke række Dish Network – skal du købe en ekstra parabol antenne på bekostning af $99 (på tidspunktet at skrive).

Behøver jeg at installere fadet mig selv?

Nope, behøver du at gøre. Parabol netværk forhandler arbejdstagere vil installere din satellitsystem for dig og dens helt gratis. I stedet for sved det, bare lade installation værker til en pro. Du vil få et adgangskort, når din parabol system havde været installeret. Kortet adgang er som en licens til din satellitsystem.

Hvis du har brug for yderligere hjælp i Dish Network, kan du altid

Gå til Dishnetwork.com teknisk bistand

Tjek siden med hjælp til fjernbetjening

Check Dishnetwork.com fejlfinding sektion.

Teddy lav

Webmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.